Waterbehandeling & Pompen

Technische verplichtingen, comfort & besparing zijn slechts een greep uit de vele goede redenen om water te behandelen:

  • Bij particulieren kan het water behandeld worden om de leidingen, het dure kraanwerk, de warmwatertoestellen (boilers, gasboilers e.d.) maar ook elektrische toestellen (wasmachine, afwasmachine, steamer, koffiezetapparaat etc.) te beschermen.
  • Voor onze lichaamsverzorging moet het water kalkvrij zijn om de huid en de haren natuurlijk zacht te houden. In het dagelijkse onderhoud zorgt zacht water voor een onmiddellijk beter resultaat.
  • Door gebruik te maken van omgekeerde osmose kan een zeer zuiver drinkwater geproduceerd worden op de plaats van afname. Stel je voor: steeds op voorraad, een water dat vrij is van chloorsmaak, pesticiden, nitraten, zware metalen, bacteriën enz. zonder dat er gezeuld moet worden met waterflessen of dat hun lege flessen na gebruik uw blauwe zak en onze afvalberg vergroten.
  • Voor bedrijven moet het water voldoen aan specifieke fysische en chemische voorwaarden.

Waarom Ivan Bleux?

In het installeren en onderhouden en elektrisch aansluiten van waterbehandelingstoestellen voor gebruik van regen-, grond- en drinkwater, pompen voor drukverhoging en pompen voor afvalwater.
Onze professionele en particuliere klanten hebben vaak niet de nodige specifieke knowhow in huis om de geschiktste pomp of filter, of de beste waterbehandelingtoepassing voor hun zaak uit te zoeken. Reken op Ivan Bleux voor een deskundige begeleiding, selectie, test en installatie.
Wij werken vooral voor kmo’s en grote(re) bedrijven. Maar ook particulieren kunnen op ons rekenen – vooral dan voor hergebruik van regenwater, of de installatie en het onderhoud van onthardinginstallaties.

Onze Merken

grundfos-logo

Honeywell-logo

Voorbeelden

Grundfos-MQ3

grundfos_pomp

grundfos-waterbeh-1

Contacteer ons

Ivan Bleux staat voor de hoogste kwaliteit en een persoonlijke service.

Wij helpen u graag verder voor al uw projecten, herstellingen of onderhoud!
Contacteer ons