Sanitaire Toestellen

Naast onze aktiviteit van centrale verwarming en vloerverwarming, verzorgen wij ook al uw sanitaire toestellen.

U droomt van een stijlvolle, mooi afgewerkte en professionele inrichting van uw badkamer, doucheruimte of toilet? Ivan Bleux luistert naar uw specifieke verwachtingen en stelt vervolgens een oplossing voor naar uw wensen. Wij geven advies wat betreft materiaal- en systeemkeuze. Na de voorbereidende fase – in overleg met de klant – worden de werken uitgevoerd: van de aanleg van de leidingen en de plaatsing van de sanitaire toestellen.

U kan dus bij ons terecht voor volgende werken:

  • Plaatsing van nieuwe toestellen
  • Voorbereidingen en aanpassingen van uw leidingen
  • Renovatie van uw toestellen
  • Vervangen van uw kranen

zitemedia

Een volledige sanitaire installatie.

Als specialist in sanitair kan u bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met de sanitaire installatie van een woning. Boilersn, doorstromers en kraanwerk, maar ook details zoals handdoekdragers en zeephouders behoren tot ons ruime assortiment. Voor sanitaire toestellen bent u bij ons aan het juiste adresen kan u beroep doen op onze ervaren vakmannen.

Waarom Ivan Bleux?

U wenst een italiaanse designkraan of een strakke douchekraan van duitse makelij? Geen probleem, wij kunnen alle merken leveren en plaatsen.
U kan berusten op onze ervaring en kennis zodat wij u graag adviseren betreffende veiligheid, gebruiksgemak en zuinigheid.
Wij leveren en plaatsen of vervangen uw toestellen steeds volgens de meest strikte normen en richtlijnen van de fabrikanten. Tevens zorgen wij steeds voor een onberispelijke afwerking tot in de kleinste details.

sani-6

sani-8

Contacteer ons

Ivan Bleux staat voor de hoogste kwaliteit en een persoonlijke service.

Wij helpen u graag verder voor al uw projecten, herstellingen of onderhoud!
Contacteer ons