Condensatieketels, met of zonder warmwaterproductie

Condensatieketels zijn zodanig ontworpen dat er permanent een belangrijk deel van de waterdamp in de verbrandingsgassen kan condenseren. Zo wordt meer nuttige warmte vrijgemaakt. In vergelijking met een lagetemperatuurketel kan men met een condensatieketel een energiebesparing van ongeveer 10% halen. Condensatieketels beantwoorden aan de meest strikte vereisten inzake fossiele energiebesparing. Bijna alle cv-ketels die nu geplaatst worden zijn condensatieketels. Een cv-ketel ouder dan 20 jaar vervang je het best door een condensatieketel.

De condensatieketels kunnen met een warmwaterboiler gecombineerd worden voor de warmwaterproductie.

Ivan Bleux verkoopt, plaatst, herstelt en verzorgt het onderhoud van Condensatieketels van Remeha. Remeha is een toonaangevende producent van centrale verwarmingsproducten voor de woning- en utiliteitsbouw. Door een consequent innovatief beleid, waarin ontwikkeling, productie en marktbenadering op een efficiënte, eigentijdse wijze worden ingevuld, is Remeha in Nederland en in Europa uitgegroeid tot een vooruitstrevende en gerespecteerde fabrikant van grote en kleine cv-toestellen.

Ivan Bleux is “Gecertificeerd Remeha-Specialist”. Telkens een nieuwe ketel uitkomt in het gamma, gaan de zaakvoerder en het personeel naar de fabriek op cursus voor bijscholing.

remeha

Condensatieketels bij Ivan Bleux

De nieuwste condensatieketels hebben een rendement tot 109%. Dat komt omdat een condensatieketel functioneert volgens het principe van de condensatietechniek. Die techniek recupereert de warmte die in de rookgassen aanwezig is, terwijl die bij een klassieke verwarmingsketel verloren gaan.
Met een aangepaste regeling is het eveneens mogelijk om de warmwaterproductie en de verwarming in de woning heel gedetailleerd te regelen in functie van je eigen levensritme en behoeftes.
Met onze dienst na-verkoop en onze zeer snelle service verzorgen wij het onderhoud en de herstellingen aan uw installatie zodat u ook na de oplevering van uw project nog steeds op ons kan rekenen. Kwaliteit en service zijn sleutelwoorden Ivan Bleux!

rem-3

rem-2

rem-1

Contacteer ons

Ivan Bleux staat voor de hoogste kwaliteit en een persoonlijke service.

Wij helpen u graag verder voor al uw projecten, herstellingen of onderhoud!
Contacteer ons