Contacteer ons nu

Ivan Bleux staat voor de hoogste kwaliteit met een persoonlijke service

Wij helpen u graag verder voor al uw projecten, herstellingen of onderhoud!
Contacteer ons nu
Wij installeren enkel verwarmingsketels, leidingen, radiatoren en sanitaire toestellen van grote gerenomeerde merken die zich steeds weer bewezen hebben en waarmee we gewoon zijn te werken.
Zowel op het vlak van de uitvoering van de installatie, het rendement van de geplaatste toestellen en de kostprijs van onze werkzaamheden. Kwaliteit is steeds onze top-prioreiteit!
Naast de materialen leggen wij tevens de lat zeer hoog op vlak van afwerking van de werken. Alle geplaatste toestellen en leidingen worden grondig getest op conformiteit en goede werking. Wij zijn immers trots op onze goede reputatie en de mond aan mond reclame die de rest doet.
Wij garanderen onze klanten een optimale dienstverlening, zowel bij de installatie als bij het onderhoud achteraf. De zaakvoerder voert als enige het persoonlijk contact met de klanten. Bovendien volgen we de ontwikkelingen op de voet en scholen we ons permanent bij zodat we steeds de nieuwste technieken en toestellen kunnen aanbieden.

Over Ivan Bleux BVBA

Ivan Bleux biedt hoogkwalitatieve oplossingen voor al uw verwarmings- gerelateerde vragen. Dankzij onze jarenlange ervaring op dit vlak, hebben we alle expertise in huis om verwarmingsinstallaties en sanitaire toestellen te plaatsen, te onderhouden of te herstellen.  U wil de complete verwarming in uw woning of bedrijf laten plaatsen, bij renovatie of nieuwbouw? Of uw huidige radiatoren laten vervangen door designradiatoren in staal of aluminium? Of misschien is uw oude CV-ketel aan vervanging toe? Of moet een lek gerepareerd worden? Voor al deze zaken kunt u een beroep doen op de vakkennis van Ivan Bleux.

Onze Merken