Fotovoltaïsche Zonnepanelen

Jammer genoeg gaan, net zoals de brandstofprijzen, ook de elektriciteitsprijzen langzaam maar zeker de hoogte in. Maar… elke dag weer werpt de zon haar licht op de aarde en dat licht kunnen we gebruiken om elektriciteit op te wekken. Dit heet het fotovoltaïsch effect. Met fotovoltaïsche zonnepanelen kunt u op een milieuvriendelijke manier uw eigen elektriciteit produceren.

Wat zijn fotovoltaïsche panelen?

Zonnepanelen zijn samengesteld uit vele zonnecellen. De hoeveelheid licht die deze panelen omzetten in stroom is afhankelijk van:

  • het aantal zonnecellen per paneel : hoe meer cellen hoe meer vermogen
  • de soorten zonnecellen : er zijn drie soorten zonnecellen
  • de hoeveelheid licht dat op de panelen valt : dit hangt af van de hellingsgraad, de schaduw en ventilatie

Met zo’n reeks zonnepanelen op uw dak, kan u zelf voor een groot deel in uw elektriciteitsbehoefte voorzien. Via een omvormer wordt de opgewekte gelijkstroom van de fotovoltaïsche-modules omgezet naar 230 Volt wisselstroom, zodat de installatie op uw bestaande verdeelkast kan worden aangesloten. Zo hoeft zelfs uw elektrische bekabeling niet te worden aangepast!

Fotovoltaïsche zonnepanelen – het zegt u wel wat. Maar is het ook echt iets voor u? Is uw huis of bedrijf eigenlijk wel geschikt voor fotovoltaïsche zonnepanelen? Hebt u recht op subsidies of kortingen? Voor welk type fotovoltaïsche zonnepanelen kiest u?

Bi-Solar, uw specialist in fotovoltaïsche zonnepanelen uit Heusden-Zolder gebruikt voor haar realisaties enkel de beste merken.  Zo horen Suntech en Mage Solar tot de grootste producenten ter wereld van fotovoltaische zonnepanelen.

Bi-Solar beantwoordt met plezier al uw vragen en bezorgt u vrijblijvend een offerte op maat. Met het hele financiële plaatje nauwkeurig uitgetekend: wat het u op korte termijn kost … én wat het u op lange termijn opbrengt!

Waarom FV Zonnepanelen?

Doordat u zelf een deel van uw elektriciteit op natuurlijke wijze gaat produceren hoeft u minder af te nemen van uw klassieke electriciteitsleverancier.
Subsidies, fiscale voordelen en groenestroomcertificaten maken de investering op termijn zelfs winstgevend!
U bent minder afhankelijk van energieleveranciers doordat u voor een deel van uw elekriciteitsverbruik uw eigen leverancier wordt.
U bepaalt zelf hoeveel u wil investeren hetgeen betekent dat u ook zelf bepaalt tot hoeveel u wil besparen op uw elektriciteitsfactuur.
Geen uitstoot en geen lawaaihinder.
Om alle voornoemde redenen zorgt een inverstering in fotovoltaïsche zonnepanelen ook voor een waardeverhoging van uw huis, hetzij wanneer u het later zou verkopen, hetzij voor uw kinderen.

suntech-logo

MAGE_SOLAR-logo

Voorbeelden

Voorbeeld 1

Voorbeeld 2

Voorbeeld 3

Voorbeeld 4

Contacteer ons nu

Bi-Solar staat voor de hoogste kwaliteit met een persoonlijke service

Wij helpen u graag verder voor al uw projecten, herstellingen of onderhoud!
Contacteer ons nu