Contacteer ons nu

Bi-Solar staat voor de hoogste kwaliteit met een persoonlijke service

Wij helpen u graag verder voor al uw projecten, herstellingen of onderhoud!
Contacteer ons nu
Wij installeren enkel zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en combi-systemen van grote gerenomeerde merken die zich steeds weer bewezen hebben en waarmee we gewoon zijn te werken.
Zowel op het vlak van de uitvoering van de installatie, het rendement van de geplaatste toestellen en de kostprijs van onze werkzaamheden. Kwaliteit is steeds onze top-prioreiteit!
Naast de materialen leggen wij tevens de lat zeer hoog op vlak van afwerking van de werken. Zowel op uw dak als binnenshuis worden alle geplaatste materialen en toestellen grondig getest op conformiteit en goede werking. Wij zijn immers trots op onze goede reputatie en de mond aan mond reclame die de rest doet.
Wij garanderen onze klanten een optimale dienstverlening, zowel bij de installatie als bij het onderhoud achteraf. De zaakvoerder voert als enige het persoonlijk contact met de klanten. Bovendien volgen we de ontwikkelingen op de voet en scholen we ons permanent bij zodat we steeds de nieuwste technieken en toestellen kunnen aanbieden.

Over Bi-Solar BVBA

Ivan Bleux biedt zowel advies als hoogkwalitatieve oplossingen voor al uw projecten met hernieuwbare energie systemen . Dankzij onze jarenlange ervaring op dit vlak, hebben we alle expertise in huis om zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen vakkundig te plaatsen, te onderhouden of te herstellen.  U overweegt op milieuvriendelijke manier uw energiekost te verlagen in uw woning of bedrijf, bij renovatie of nieuwbouw? Of uw huidige verwarmingsinstallatie of warmwaterproductie te optimaliseren zodat u minder gaat verbruiken? Of misschien ziet u het bos niet meer door de bomen en wil u gewoon vrijblijvend advies en een gratis offerte? Voor al deze zaken kunt u een beroep doen op de vakkennis van Ivan Bleux.

Onze Merken